Ny sponsoraftale

TræningsHusets Venner har pr 01.10.2021 indgået en sponsoraftale med Vestjysk Bank.

Ny rabataftale.

Vi har fået  en aftale med S.N.S Herning.  Se her

Corona-vagt i TræningsHuset.

39 frivillige fra TræningsHusets Venner har siddet corona-vagt i alt 261 gange (de tidlige morgentimer, aften og weekends).

Derved har TræningsHuset kunnet holde åbent i mange flere timer, end det ellers ville have været muligt.

Herudover har de frivillige taget mange dagvagter så pigerne kunne have holdtræninger, personlige træninger og behandlinger.
Der har således været mulighed for lidt ekstra indtægter i en tid, hvor mange har meldt sig ud eller sat medlemsskabet på pause.

Fællesskabet i TræningsHuset har her vist sit værd.

Og TræningsHusets Venner har vist sig nyttig.


Et kæmpestort tak til jer alle.
Ikke kun jer mange frivillige, men også alle jer andre, som via medlemsskabet støtter op om foreningen og TræningsHuset.

En forårshilsen

Foråret er godt i gang, vejret halter måske en lille smule :-), men også Corona-mæssigt er der endelig forår i sigte. Mange ting er nu genåbnet, heriblandt vores fantastiske TræningsHuset, som dog så ud i en begrænsning af åbningstiderne, da der skal være vagter på i hele åbningstiden.Men takket være en stor indsats fra vore medlemmer, der har tilbudt sig som frivillige corona-vagter, har det været muligt at have åbent i mange flere timer, end det ellers ville have været muligt.

Sidder du og er ensom og trist, og måske trænger til en at tale med, så er må du gerne kontakte mig (Jørgen, mobil 2993 0370 eller mail: traeningshusetsvenner@gmail.com). Kan jeg gøre noget for at du får det bedre, så er jeg klar (og vores snak er selvfølgelig fortrolig).

Bestyrelsen ønsker jer alle et rigtig godt nytår.

2020 startede godt men ender skidt. Corona'en ramte os i foråret og gav mange restriktioner og ændringer i vores normale hverdag. Og her sidst på året ramte 2. runde så. Nye nedlukninger og restriktioner. En meget anderledes jul og nytårsfejring, end vi var vant til for manges vedkommende.
Nu er vaccinen så kommet. Så nu venter vi alle utålmodigt på at se effekten.
2021 starter skidt men ender forhåbentlig godt. Nedlukninger og restriktioner pt. til 17/1 men mon ikke de bliver forlænget. Jeg forventer i hvert fald, at der vil gå lang tid inden vores hverdag normaliseres igen. Men det kommer.

Denne hjemmeside er under opbygning og vil løbende blive udbygget.